Martin Gerschwitz

Martin Gerschwitz on saksalainen viulisti, kosketinsoittaja, laulaja ja säveltäjä.

Elämä ja ura

Hän syntyi ja kasvoi Solingen, Saksa. Hän aloitti pianonsoiton viisivuotiaana, iässä kaksitoista hän omistautui yksinomaan klassista musiikkia, vuonna 1969 hän perusti ensimmäisen yhtyeensä "Avengers" !!!

Vuonna 1972 hän sai ensimmäisen suuri menestys: Hän voitti "taistelun bändejä" Solingen, jossa hän tapasi Dieter Rubach, mutta kääntyi alas pelata heidän kanssaan, kun hän sai mahdollisuuden pelata Saksan viihdyttäjä Howard Carpendale, mistä 1974- 1977.

Vuonna 1985 hän muutti Yhdysvaltoihin. Vuodesta 1987-1989 hän oli kosketinsoittaja varten Lita Ford; vuosina 1989 ja 1990, hän soitti Meat Loaf n Neverland Express. Vuonna 1991 hän soitti Vanilla Fudge levyllä "lavalle", ja vuosina 1991 ja 1992, hän oli pysyvä jäsen "Doughboys / PFR" !!! Vuonna 1991 hän myös soitti Kingdom Come. Vuodesta 1993-1998 hän pelasi Walter Trout Band, jossa hän tapasi rumpali Bernie Pershey.

Vuonna 1999 häntä pyydettiin olemaan kosketinsoittaja Eric Burdon & amp; Uusi Eläimet, kun Neal Morse Spock n Beard) jätti yhtyeen. Loppuvuodesta 2001, niiden rumpali Aynsley Dunbar tilalle vanhan ystävänsä Bernie Pershey. Gerschwitz jäi Burdon ja hänen uusi Eläimet myöhään 2005 ja toistaa neljä albumia heidän kanssaan.

Vuodesta 2005 hän on soittanut psykedeelinen rock-yhtye Iron Butterfly, sekä laulaja ja kosketinsoittaja.

2000-luvulla, hän muodosti "Martin Gerschwitz & amp; Friends", kuten Dieter Rubach basisti Jan Mengeling pidettävä kiinni kitara ja hänen lapsuuden ystävänsä Martin Schwebel rummuissa. Ne kirjataan myös live-DVD SAE, Frankfurtin, vuonna 2004. Hän jatkaa pelata maailmanlaajuisesti retkiä Iron Butterfly ja soolo.

Martin on työskennellyt ja jaettu vaiheessa Scorpions, Tuhkimo, Eddie Van Halen, Loverboy, Tim Bogert, Robert Plant, John Entwhistle, Steve Stevens, Britny Fox, UDO, Melanie Safka, Robben Ford, ja paljon muuta ...

Diskografia

Walter Trout

  • 1993 - Tellin Stories
  • 1995 - Breakin 'Rules
  • 1997 - Positiivisesti Beale Street
  • 1998 - Walter Trout

Eric Burdon

  • 2000 - Virallinen live Bootleg 2000
  • 2002 - Live in Seattle
  • 2004 - My Secret Life
  • 2005 - Ateena Traffic Live

Martin Gerschwitz & amp; Ystävät

  • 2003 - Martin Gerschwitz & amp; Ystävät
  • 2007 - Bridge to Eternity

Solo, MG & amp; F bändi, ja kumppaneiden kanssa

  • 1995 - "Classic Melodies Vol. 1"
  • 1996 - "Classic Melodies Vol. 2"
  • 1997 - "Live"
  • 1998 - "Classic Melodies Vol. 3"
  • 1999 - "Kalifornia Trails"
  • 1999 - "laiska iltapäivä"
  • 2000 - "Nobody Knows Me"
  • 2003 - "Martin Gerschwitz & amp; ystävät"
  • 2005 - "Martin Gerschwitz & amp; ystävät - Live"
  • 2007 - "Jonkun pitäisi Know Me By Now"
  • 2008 - "Bridge to Eternity"
  • 2011 - "Martino joulu Music"
  • 2012 - "Minä vain katsoa Loud"
  • 2014 - "Treasures of Life"

Muut

  • 1981 - "ensimmäisen, palvelevan"
  • 1991 - "lavalle"
  • 1993 - "In Concert at Ohne Filter"
  • 1993 - "Telling Stories"
  • 1994 - "Last Time se tulee Rain"
  • 1994 - "Happy Hour"
  • 1994 - "Tremble"
  • 1994 - "Älä mene"
  • 1995 - "Breaking säännöt"
  • 1995 - "Aloita uudelleen"
  • 1995 - "Breaking säännöt"
  • 1995 - "Positiivisesti Live"
  • 1996 - "Fantasy me tarvitsemme tänään"
  • 1996 - "Rhythm Brick"
  • 1997 - "Odotetaan Solace"
  • 1997 - "Positiivisesti Beale Street"
  • 1997 - "Haluan olla yksi"
  • 1997 - "Broken Heart"
  • 1998 - "Walter Trout"
  • 1999 - "Live-Bootleg # 2"
  • 2000 - "Live-Bootleg 2000"
  • 2001 - "elämiseen Night"
  • 2001 - "jotain sanottavaa"
  • 2003 - "Minun salainen elämä"
  • 2004 - "Ateena Traffic Live"
  • 2004 - "Olipa kerran"
  • 2005 - "Live in Seattle"
  • 2014 - "Tribute to The Allman Brothers Band"
  0   0
Seuraava artikkeli Liège-Bastogne-Liège

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha