Mark Ronson

Mark Daniel Ronson on Englanti muusikko, DJ, laulaja ja musiikin tuottaja.

Vaikka hänen debyyttialbuminsa Here Comes Fuzz laiminlyönyt vaikutusta kaavioita, hänen toinen albumi, versio, mukana kolme top-10 osumia ja voitti Ronson Brit Award Britannian Mies sooloartistina vuonna 2008. Hänen kolmas studioalbumi, Record Collection , julkaistiin 27. syyskuuta 2010.

Aikainen elämä

Ronson syntyi Wellington Hospital, Johanneksen Wood. Hänen vanhempansa ovat Ashkenazi juutalainen syntyperä, jossa esi Itävallasta, Venäjältä, ja Liettuassa, ja Ronson otettiin esille Masorti juutalaisuus. Ronson sukunimi oli alunperin Aaronson, mutta hänen isoisänsä Henry Ronson muuttunut sen Ronson. Ronson on veljenpoika omaisuuden pohatta Gerald Ronson. Ronson liittyy brittikonservatiivien poliitikoille Sir Malcolm Rifkind ja Leon Brittan sekä Odeon perustaja Oscar Deutsch.

Ronson on kaksoissisarusta jotka kaksi vuotta nuorempi kuin hän on, Charlotte Ronson, muotisuunnittelija, ja Samantha Ronson, laulaja ja DJ. Ronson on myös viisi nuorempia puoli-sisaruksia. Alexander Annabelle, kautta äitinsä uudelleen avioitumisen Mick Jones sekä Henrietta, David, ja Joosua, kautta hänen isänsä uudelleen avioitumisen mallin Michele First. Kun hänen vanhempansa hajosi, hänen äitinsä avioitui Foreigner kitaristi Mick Jones, mikä osaltaan lapsuuden ympäröimänä musiikkia. Mark Ronson lasketaan Sean Lennon, poika John Lennon ja Yoko Ono, joukossa hänen lapsuuden ystäviä.

Ura

Ronson meni lukion yksityisellä Collegiate School New Yorkissa. Osallistuvat Vassar College ja sitten New York University, Ronson tuli säännöllinen Downtown hip hop paikkoja ja teki hänen nimensä DJ New Yorkin klubi kohtaus vuonna 1993, lataus $ 50 per työpaikka. Vaikka noviisi vähän työkokemusta, hän tuli tunnetuksi hänen monipuolinen, genre-kattavat valinta. Vaikutteita funk, hip hop kohtaus New Yorkin ja enemmän kallion vaikutus Britannian hän houkutteli laajemmalle yleisölle. Hän oli pian yksi arvostetuimmista DJ ja oltiin kehotti kuuluisuuksia "yksityisten osapuolten. Vuonna 1999 Ronson oli esillä ad yllään Tommy Hilfiger denim vuonna äänitysstudio mainoskampanjan yrityksen.

Hän antoi pisteet 2011 elokuva Arthur.

2001-2005: Here Comes Fuzz ja alkuperäisen tuottavat

Hän siirtyi kuitenkin musiikin tuottamiseen jälkeen Nikka Costan johtaja kuuli yksi hänen keikkoja ja esitteli muusikot. Hän tuotti hänen laulu "Everybody saivat Jotain", ja pian Ronson allekirjoitti levytyssopimuksen Elektra Records. Hän oli tuottanut kappaleita Hilfiger mainoksia, ja vuonna 2001 käytetty yhteys on Costa single "Kuin Feather" käytetään mainos.

Ronson ensimmäinen albumi, Here Comes Fuzz, julkaistiin vuonna 2003 ja oli kriitikoiden ylistämä ja taloudellinen menestys, vaikka aluksi huono myynti. Levyllä, hän kirjoitti lauluja, tehty lyöntiä ja soitti kitaraa, koskettimia, ja basso. Albumi varustellun taiteilijaa eri tyylilajit, kuten Mos Def, Jack White, Sean Paul, Nikka Costa, Nappy Roots ja Rivers Cuomo. Tunnetuin kappale albumilta, "Ooh Wee", näytteet "Sunny" Boney M ja ominaisuuksia Nate Dogg, Ghostface Killah, Trife Da Jumalan, ja Saigon. Se oli esillä että vuonna elokuvassa Hunaja ja sen soundtrack. Laulu käytettiin myöhemmin elokuvissa Hitch ja Harold & amp; Kumar Escape from Guantanamo Bay. Kahden viikon kuluttua vapauttaa Here Comes Fuzz, Elektra Records pudotti hänet. Ronson on sittemmin tuottanut useita kappaleita albumit laulajia Lamya, Macy Gray, Christina Aguilera, Amy Winehouse, Lily Allen, ja Robbie Williams.

Ronson tuli yksi säännöllinen DJ klo Justin Timberlake New Yorkin klubi, Suede, kun se avattiin vuonna 2003.

Vuonna 2004 Ronson perusti oman levymerkin, Allido Recordsin tytäryhtiö Sony BMG: n J Records, sekä hänen pitkäaikainen johtaja Rich Kleiman. Ensimmäinen artisti hän allekirjoitettuna Allido oli räppäri Saigon, joka myöhemmin lähti allekirjoittaa Just Blaze Fort Knox Entertainment. Hän on allekirjoittanut Rhymefest, tunnetaan parhaiten voittaa Grammy yhteistyölle kirjallisesti Kanye West "Jeesus Walks".

2006-2009: Versio

Ronson julkaisi cover Smiths "kappale" Stop Me If You Think olet kuullut tämän yhden ennen "otsikolla" Stop Me "2. huhtikuuta 2007 featuring laulaja Daniel Merriweather, joka saavutti numero 2 Britanniassa sinkkuja kaavioita, suurin hitti Ronson tasalla. Ronson remix Bob Dylan laulu "Todennäköisesti voit mennä Your Way" myynninedistämiseen kolmen levyn Bob Dylan sarja nimeltään Dylan julkaistu lokakuussa 2007. Ronson on tuottanut Candie Payne "yksi mahdollisuus" vuonna 2007.

Albumi on hyvän vastaanoton kriitikoilta. Toukokuussa 2007 se sai otsikko Albumin Kuukauden brittiläisen tanssimusiikkia lehden, Mixmag. 23. kesäkuuta, DJ tehty kansi Guardian-sanomalehdessä opas aikakauslehti, rinnalla laulaja Lily Allen.

Kesäkuussa 2007 Ronson allekirjoitettu DC hip hop-artisti Wale on Allido Records. Loppuvuodesta 2007, hän keskittyi valmistusvuoden Daniel Merriweather hänen debyyttialbumi, ja tallennus jälleen Amy Winehouse ja Robbie Williams.

24. lokakuuta 2007 Ronson suorittaa kertaluonteinen asetettu Roundhouse Camden, Lontoo osana BBC Electric Proms 2007. suorituskyky esillä BBC Concert Orchestran ja mukana vierailevia Terry Hall, Sean Lennon, Tim Burgess, Alex Greenwald, Ricky Wilson, Charlie Waller, Adele ja Kyle Falconer.

Ronson sai Grammy-ehdokkuuden joulukuun alussa 2007 "tuottaja Vuosi, Non klassinen", sekä Timbaland ja Mike Elizondo. Ronson työ Amy Winehouse myös saanut huomattavaa kiitosta, saada 6 ehdokkuutta. Takaisin Musta, albumin enimmäkseen tuottama Ronson oli ehdolla "vuoden albumi" ja "Best Pop Vocal Album". "Rehab" sai nyökkää "Best Female Pop Vocal Performance", "Song of the Year" ja "Record of the Year". Ronson menisi voittaa kolme Grammy varten "tuottaja of the Year" sekä "Best Pop Vocal Album" ja "Record of the Year" helmikuun 2008 alussa.

Ronson hyvitetään tuottajana mixtape albumin nimeltä Man in the Mirror, julkaistiin tammikuussa 2008 räppäri Rhymefest joka on kunnianosoitus poptähti Michael Jackson. Levyllä on Rhymefest näyttäessään puhua Michael Jackson käyttäen arkisto audio haastattelemalla poptähti.

Myöhemmin tammikuussa 2008, Ronson sai kolme ehdokkuutta Brit Awards, mukaan lukien "PU sooloartistina", "Best Album" ja "Song of the Year". Ronson voitti ensimmäisen Brit varten "PU sooloartistina" puolivälissä helmikuu 2008 yli suosikki Mika. Hän esiintyi myös Medley "Jumala laittaa hymy teidän kasvot" Adele "Stop Me" Daniel Merriweather ja "Valerie" Amy Winehouse.

Suorituskyky mahdollisti suuri vauhtia myynnin iTunes UK Top 100. "Valerie" hyppää lähes 30 paikkoja päivän kuluttua tapauksesta, kun taas "vain", "Stop Me" ja "Oh My God" kaikki ilmestyi kartoittaa samoin. Samalla viikolla, Ronson ilmestyi kahdesti Britannian Top 40, jossa "Valerie" elpymässä numeroon 13 ja "vain" at numero 31, hänen neljäs Top 40 osuman "Versio". Britit suorituskyky myös sallittua "versiolla" kiivetä 18 paikkoja numero 4.

Näihin aikoihin Ronson sai ensimmäisen ykkössijan kansainvälinen kaavioon "Valerie", joka on viettänyt neljä perättäistä viikkoa yläreunassa kaavion. Hän yhteistyötä Kaiser Chiefs on kolmannen albuminsa.

Ronson on kiertänyt albumi "versiolla" voimakkaasti läpi sekä Britanniassa ja Euroopassa vuoden 2008 aikana Merkittäviä loppuunmyyty esiintymisiä Hammersmith Apollo ja Brixton Academy. Ronson tiedetään mestari Uusi Tulevia artisteja tiellä hänen kanssaan, kuten Sam Sparro ja Julian Perretta. Ronson n string tausta saatiin kaikkien naisten jousikvartetti Demon Strings. Toukokuussa 2008 Ronson pelataan suurin yksityinen puolue maailmassa, Trinity Ball Trinity College Dublin.

2. heinäkuuta 2008 Pariisissa, Mark Ronson livenä Duran Duran varten kutsuttu yleisölle. He soittivat uusia järjestelyjä Ronson joidenkin Duran Duran kappaleita sekä kappaleita bändin uuden albumin, Red Carpet Massacre. Ronson & amp; Versio Pelaajat myös suoritettu kappaleita hänen Album Version. Simon Lebon lauloi. Maaliskuussa 2009 Ronson oli työskennellyt ryhmä heidän 13th albumi. Albumi, nimeltään All You Need Is Now, julkaistiin digitaalisesti yksinomaan kautta Applen iTunes 21. joulukuuta 2010 kun taas fyysinen CD julkaistiin maaliskuussa 2011 ylimääräisiä kappaleita. Vuonna 2013-14 Ronson on jälleen studiossa tuottaa Duran Duran 14. albumi, joten se ensimmäinen kerta bändi ovat työskennelleet saman tuottajan peräkkäisinä albumit koska Colin Thurston tuotti ensimmäiset kaksi albumia 1980-luvulla.

2010-2012: Record Collection

Käynnistettäessä hänen viimeisimmän Gucci pop-up store Lontoossa Ronson vahvisti nimi hänen uusi albumi Record Collection, ja sanoi, että hän toivoi saada se ulos syyskuussa 2010. Lisäksi Ronson ilmoitti nimi uuden bändinsä, "Business Intl. '", joka on alias hyväksymän Ronson kolmantena studioalbumi. Ensimmäinen single "Bang Bang Bang". joka sisälsi Rapper Q-Tip ja laulaja MNDR julkaistiin 12. heinäkuuta 2010, jossa se oli korkeimmillaan numero 6 Britannian singlelista, jossa Ronson hänen neljäs Top 10 hitti. Yksi näki myös menestystä Irlannin singlelista, jossa se oli korkeimmillaan numero 18. Toinen single albumilta, "Bike Song", oli 19 syyskuu 2010 ja ominaisuuksia Kyle Falconer päässä View ja Spank Rock. Albumi julkaistiin 27. syyskuuta 2010. Tämä on ensimmäinen Ronson albumit että hän on laulanut päälle.

Vuonna 2010 Ronson sai lauluraidan laulun nimeltä "Lovely Way", laulaa Michael Jackson, tuottaminen Jacksonin kuolemanjälkeinen albumi Michael, vaikka hän ei koskaan fyysisesti tavannut Jackson. Hän esitti radalla, mutta se ei tee radan listalle Michael. Ronson sanoi huhuja ympäröivä laulu radalla, "Se oli ehdottomasti hänen laulaa. Sain lauluraidan työskennellä mutta en ole koskaan tavannut Michael. Se on suoneen Elton Johnin" Goodbye Yellow Brick Road "ja John Lennonin "Imagine". "

2013-läsnä: Uptown Special

On 30 lokakuu 2014 Ronson ilmoitti twitter vapauttamaan single hänen tuleva albumi 10. marraskuuta 2014. single, "Uptown Funk" ominaisuuksia Bruno Mars laulu. Myöhemmin, Mars sanoi, että Ronson oli työskennellyt tällä levyllä vuodesta 2013.

Videoita

Ronson luonut videon, sekä johtajat Gary Breslin ja Jordania Galland: katkaisija, joka on kunnianosoitus videopeli Legend of Zelda: Link to the Past.

Henkilökohtainen elämä

Ronson viettää aikansa Lontoossa ja New Yorkissa. Hänen isäpuoli on Mick Jones Ulkomaalaisen, joka herätti hänet seitsemän vuoden ikäisenä.

Vuonna 2002 hän alkoi tapailla Quincy Jonesin tytär, näyttelijä-laulaja Rashida Jones. He kihlautui maaliskuussa 2003 kanssa Ronson ehdottaa luomalla ristisanatehtävä kanssa viesti "Tuletko vaimokseni".

Ronson kihlautui Ranskan näyttelijä ja laulaja Joséphine de La Baume, joka oli aiemmin esiintynyt musiikkivideo "Bike Song", helmikuussa 2011. He menivät naimisiin Aix-en-Provence, Etelä-Ranskassa, 3. syyskuuta 2011.

Vuonna 2009 hän osallistui PETA: n "Please Do not Wear väliä Fur" -kampanjan. Hän oli myös äänestettiin tyylikkäin mies Isossa-Britanniassa GQ-lehden.

Vuonna 2011, muotokuva Ronson on maalannut brittiläinen taiteilija Joe Simpson; maalaus oli esillä ympäri UK, myös yksityisnäyttely The Royal Albert Hall.

Lapsuudesta, hän on fani New York Knicks.

Diskografia

Studioalbumia

Kaksinpeli

Huomautuksia:

  •  - Kuten Mark Ronson & amp; Business Intl.

Tuotanto diskografia

Albumit

  • 1998: Flip Squad Allstars - Flip Squad Allstar DJ
  • 1999: High & amp; Mighty - kotikenttäedun
  • 2001: Nikka Costa - Everybody saivat Jotain
  • 2002: Jimmy Fallon - Kylpyhuone Wall
  • 2002: Sean Paul - Dutty Rock
  • 2002: Saigon - Best of Saigon alias Yardfather Volume 1
  • 2003: Mark Ronson - Here Comes Fuzz
  • 2003: Macy Gray - Trouble with Being Myself
  • 2004: Seuraus - Take 'Em Siivoojat
  • 2005: Ol 'Dirty Bastard - Osirus
  • 2005: Terry Sullivan - TheErthMoovsAroundTheSun
  • 2005: Teriyaki Boyz - naudanlihaa tai kanaa
  • 2006: Lily Allen - Alright, Still
  • 2006: Rhymefest - Blue Collar
  • 2006: Christina Aguilera - Back to Basics
  • 2006: Amy Winehouse - Takaisin Musta
  • 2006: Robbie Williams - Rudebox
  • 2006: Ghostface Killah - More Fish
  • 2007: Wale - 100 Miles & amp; Running
  • 2007: Mark Ronson - versio
  • 2008: Rhymefest - Man in the Mirror
  • 2008: Adele - 19
  • 2008: Estelle - Shine
  • 2008: Wale - Mixtape tyhjästä
  • 2008: Solange Knowles - Sol-Angel ja Hadley St. Unet
  • 2008: Nas - Untitled
  • 2008: Q-Tip - Renaissance
  • 2008: Kaiser Chiefs - Off With Their Heads
  • 2009: Wale & amp; 9th Wonder - Takaisin Ominaisuus
  • 2009: Richard Swift - Atlantin valtameri
  • 2009: Wale - Attention Deficit
  • 2009: Daniel Merriweather - Rakkaus & amp; Sota
  • 2009: Rumble Strips - Tervetuloa Walk Alone
  • 2009: ODB - Son Ainutlaatuinen
  • 2010: Like - Release Me
  • 2010: Mark Ronson & amp; Business Intl. - Levykauppa Collection
  • 2011: Duran Duran - All You Need on nyt
  • 2011: Mark Ronson & amp; Business Intl. - Levykauppa Collection 2012
  • 2011: Musta Lips - Arabia Mountain
  • 2012: Lil Wayne - En ole ihminen II
  • 2012: Rufus Wainwright - pois pelistä
  • 2012: Bruno Mars - Unorthodox Jukebox
  • 2013: Paul McCartney - Uudet

Kaksinpeli

  • 1997: Posse-O - "Se on sinun ..."
  • 1998: Powerule - "heatin 'Up"
  • 1998: Powerule - "Rhymes karata" / "On Your Right"
  • 2001: Nikka Costa - "Like Feather"
  • 2002: J-Live - "School In"
  • 2004: Daniel Merriweather - "City Rules"
  • 2004: Daniel Merriweather - "Hän sai minut"
  • 2005: Ol 'Dirty Bastard - "Dirty Dirty"
  • 2005: Rhymefest - "Nykyään"
  • 2005: Rhymefest - "Brand New"
  • 2006: Amy Winehouse - "Rehab"
  • 2006: Christina Aguilera - "Hurt"
  • 2006: Robbie Williams - "Lovelight"
  • 2006: Lily Allen - "Littlest Things"
  • 2007: Amy Winehouse - "You Know Olen No Good"
  • 2007: Robbie Williams - "Bongo Bong ja Je Ne T'Aime Plus"
  • 2007: Amy Winehouse - "Back to Black"
  • 2007: Christina Aguilera - "Slow Down Baby"
  • 2007: Candie Payne - "yksi mahdollisuus"
  • 2007: Amy Winehouse - "Love Is Losing Game"
  • 2008: Adele - "tylysti"
  • 2008: Leon Jean-Marie - "Bed of Nails"
  • 2008: Kaiser Chiefs - "Never Miss Beat"
  • 2008: Wiley - "Cash taskussa"
  • 2008: Kaiser Chiefs - "Good Days huonoja päiviä"
  • 2009: Daniel Merriweather - "Change"
  • 2009: Daniel Merriweather - "Red"
  • 2009: Daniel Merriweather - "Mahdotonta"
  • 2012: Bruno Mars - "Locked taivaasta"
  • 2013: Giggs - "Kyllä Kyllä Kyllä"
  • 2013: Bruno Mars - "Gorilla"
  • 2013: Paul McCartney - "Uusi"

Palkinnot

Grammy Awards

Brit Awards

Muut palkinnot

  • Vodafone live Music Awards - paras live Mies - Voittaja 2008
  • Glamour Women of the Year - Men of the Year - Voittaja 2008
  • MOBO Awards 2010 Best Video - Bang Bang Bang, Best Song - Bang Bang Bang
  0   0
Edellinen artikkeli Natalia Dubova
Seuraava artikkeli Kaiser-Frazer

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha