Mario Trevi

Mario Trevi, vaiheessa nimi Agostino Capozzi on italialainen laulaja, näyttelijä ja teatteri näyttelijä.

Elämäkerta

Mario Trevi syntyi Melito di Napoli, Italia, 2. marraskuuta 1941. Hän on poika Domenico ja Maddalena Capozzi Ciletti ja ensimmäinen yhdeksästä lapsesta. Mario on pää perhe asetettu melodinen laulu sydämessä Napoli, Italia. Hän on veli Lino Capozzi, Stefano Fany, ja Franco Moreno. Hän on myös setä Salvatore Capozzi ja Mimmo Moreno ja isoisä Tony Mariano. Mario Trevi vietti lapsuutensa köyhyydessä aikana Italian sodanjälkeisen. Nuorena hän alkoi työskennellä muurarin, ja joinakin iltoina hän lauloi ilmaiseksi kellarissa paikallisten nukketeatterin jossa hän entratained pieni yleisöille. Agostino, taiteen tunnetaan Mario Trevi, pian muuttui Työn muurari ja kangas leikkuri kangas ostoksia Piazza Nicola Amore Napoli, mutta ei anna periksi laulaa. Sen sijaan hänen intohimonsa laulaa kasvoi, ja hän pian tuli fani Sergio Bruni, tunnettu napolilainen laulaja. Klo 14-vuotiaana, hän otti laulutunteja Maestro Attilio Staffelli, professori konservatoriossa San Pietro Majella. Pian Mario ääni kuultiin yksi Galleria Umberto I, kiitos yksi hänen sedät. Kyseisessä tapahtumassa, Vincenzo Acampora huomannut Mario lahjakkuuden ja ehdotti häntä laulamaan Piedigrotta Festival, tunnetuilla paikallisilla näyttely. Mario aloitti uransa 17-vuotiaana, kun hän lauloi Nuvole D'Ammore. Sinä yönä, hän jakaa vaiheessa kuuluisa taiteilijoiden kuten Giacomo Rondinella, Tecla Scarano ja Nicla Di Bruno. Pian hänen maineensa alkoi rakentaa niin hän suorittaa kuuluisia laulajia Gennaro Pasquariello ja Claudio Villa Porta Capuana. Vuonna 1961 Mario Trevi kutsuttiin Toton talo, tunnettu koomikko, Roomassa, joka pyysi häntä laulamaan Malafemmena, tunnettu laulu kirjoittanut Toto itse. Samana vuonna Trevin naimisissa Titina Spagnolo, tytär napolilainen ennätys jälleenmyyjä. Vuonna 1965, kaksi päivää syntymän jälkeen toisen lapsen, Titina kuoli aneurism. Monien jotka kunnioittivat häntä hautajaisissa oli Sergio Bruni. Vuonna 1967, huolimatta perhe vastustuksesta, Trevin naimisissa Titina nuorempi sisar, Teresa, jonka kanssa hänellä oli kaksi tytärtä.

Ura

Uransa aikana, Mario Trevi on levyttänyt yli kahdeksansataa kappaletta ja osallistunut kymmenen Festival Napolin. Vuonna 1959 hän levytti ensimmäisen sarjan 78: n kanssa Royal kirjaa. Niistä Mario Trevi kuuluisa kappaleita useita on tullut klassikoita, kuten Indifferentemente, Mare Verde, Me Parlano "e Te, Settembre Cu" Mme ", ja Cara Busciarda. Koska hänen menestyksekkään uran, Mario Trevi nimitettiin Encyclopedia of napolilainen laulu Ettore De Mura.

Vuonna 1973 Trevi omistautui uusi musikaali tyylilaji tunnetaan nimellä "lauluja alamaailman" ja sceneggiata. Monien hänen näytelmiä, "Paggella, toi niin paljon menestystä, että kuvattiin vuonna 1980 ja ohjannut Nini Grassia, pääosissa Mario Trevi, Marc Porel, Rosalia Maggio, Beniamino Maggio, Marzio Onorato, Marisa Laurito. Vuonna 1981 hän oli määrä pelata toisen elokuvan, "O Carabiniere, mutta hän päätyi vääntämällä tilaisuus ja hänen luonteensa pelattiin Fabio Testi. Vuonna 1978 Mario Trevi otti matkat Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. New Yorkissa, hän lauloi Madison Square Garden, Brooklyn Academy of Musicissa ja Kenkiol teatterissa. Hän osallistui myös Euroopan kiertueen ja työskennelleet rinta rinnan muiden italialaisten taiteilijoiden kuten Luciano Tajoli, Nilla Pizzi, ja Claudio Villa. Vuonna 1995 hän levytti albumin Zeus Record, levy-yhtiöitä, jossa hän lauloi Pino Daniele laulut. Vuonna 1997 hän oli kutsunut Paolo Limiti näyttelyssä Ci vediamo televisio- ja vuonna 2001, Piero Chiambretti ja Fabio Fazio kutsui hänet Festival della canzone Italiana edustamaan napolilainen laulu genre. Mario Trevi osallistui myös televisio-ohjelmia, kuten Canzonissima, Napoli Contro Tutti, Scala Reale, Canzoni Alla Finestra, 4 Passi Tra Le Huomaa, Il Paroliere, Questo Sconosciuto, 15 Minuti Con ..., La Fiera dei Sogni, Senza Rete, Napoli Prima e Dopo, Viva Napoli, Domenica In, Mezzogiornossa vuonna Famiglia, La Vita Diretta.

Käytössä 26 marraskuu 2005 Mario Trevi nimitettiin, Knight, Maltan, yhdessä Bruno Venturini ja Mario Merola.

Käytössä 22 syyskuu 2009 Mario Trevi vihittiin virallisella verkkosivustollaan ja tuli maailmaan YouTube. 24. syyskuuta 2009 hänet osallistui Premio Carosone 2009 järjestetään Arena Flegrea, Mostra d'Oltremare Napolissa, jossa hän lauloi Indifferentemente, Scalinatella ja Giacca Rossa "e Russetto. 4. marraskuuta, Mario osallistui näyttelyssä Omaggio Sergio Bruni, jossa hän lauloi lauluja Lusingame ja Carmela, ja pariksi Enzo Gragnaniello laulaa Indifferentemente. On 17 huhtikuu 2010 Mario Trevi näytteli uuden alun Luna Bianca, live-konsertti luotu kiertueelle Italia. Luna Bianca, Trevin mukana kuusi nuorta jäsentä orkesterin Luna Bianca ja kaksi nuorta ääniä, suorittamalla tarkistamassa klassinen napolilainen kappaleita uutta musiikkia järjestelyihin koostuu kiihtyi rytmejä yhdistettynä kansanperinteeseen napolilainen laulu, remake Turbofolk genre .

Festivaali

  • 1960
    • Canzone All'Antica con Franca Raimondi, 8º Festival della canzone Napoletana
    • "O sfaticato, Piedigrotta Acampora.
  • 1961
    • Mare Verde con Milva, Giugno della Canzone Napoletana
    • É napulitana con Giuseppe Negroni, Giugno della Canzone Napoletana
    • Cunto "e llampare con Claudio Villa, 9 ° Festival della canzone Napoletana
    • Settembre cu mme con Johnny Dorelli, 9º Festival della canzone Napoletana
  • 1962
    • Mandulinata blu con Emilio Pericoli, Gran Festival di Piedigrotta
    • Era Settembre con Claudio Villa, Gran Festival di Piedigrotta
    • Brigantella con Alberto Berri, Gran Festival di Piedigrotta
  • 1963
    • Indifferentemente con Mario Abbate, 11º Festival della canzone Napoletana
    • Catene d'ammore con Nunzio Gallo, 11º Festival della canzone Napoletana
    • Bella busciarda con Mario Abbate, 2 ° Festival Città di Ercolano.
    • Te ne vaie con Wanda Prima, 2 ° Festival Città di Ercolano.
    • 'O ritratto "e bersagliera con Gina Armani, 2 ° Festival Città di Ercolano.
  • 1964
    • Me parlano e te con Robertino, 12º Festival della canzone Napoletana
    • Sole e Luglio con Arturo Testa, 12º Festival della canzone Napoletana
  • 1965
    • É frennesia! con Maria Paris, 13 ° Festival della canzone Napoletana
    • Niente cchiù con Mimmo Rocco, 13 ° Festival della canzone Napoletana
  • 1966
    • Che chiagne FFA! con Tony Astarita, 14º Festival della canzone Napoletana
    • Rose d '' o mese e Maggio con Mirna Doris, 14º Festival della canzone Napoletana
    • Tutti vanno kautta con Beppe Cardile, Festival delle Rose 1966
  • 1967
    • Casarella "e piscatore con Gloria Christian, 15º Festival della canzone Napoletana
    • Biancaneve con Tony Astarita, 15º Festival della canzone Napoletana
  • 1968
    • Lacrema con Mario Abbate, 16º Festival della canzone Napoletana
    • Comm '' 'nu sciummo con Mario Merola, 16º Festival della canzone Napoletana
  • 1969
    • Cara busciarda con Nino Fiore, 17º Festival della canzone Napoletana
    • L'ultima sera con Nunzia Greton, 17º Festival della Canzone Napoletana
  • 1970
    • Ricordo "e" nnammurate con Nino Fiore, 18º Festival della canzone Napoletana
    • Malacatena con Nino Fiore, 18º Festival della canzone Napoletana
    • Sulitario con Giulietta Sacco, 18º Festival della canzone Napoletana
  • 1971
    • Serenata ammartenata, Napoli Ieri e oggi.
  • 1973
    • Astrignete "mme, Piedigrotta: le nuove canzoni di Napoli.
  • 1974
    • Quanta ruusu, Festa di Piedigrotta.
  • 1975
    • Astrignete "mme, 1 ° Festival Pirotecnico del Golfo di Napoli.
  • 1981
    • O tesoro, 2 ° Festival di Napoli e Nuove Tendenze
  • 1984
    • "O mare d '' tranquillità, Concorso Dieci iso per dieci Nuove canzoni.
  • 1985
    • "Vesta" e sposa, Festival Nazionale della Canzone Napoletana

Diskografia

  • 1961: Senti Napoli e poi ...
  • 1964: Indifferentemente
  • 1965: Canzoni napoletane classiche
  • 1966: Canzoni napoletane Moderne
  • 1975: Mario Trevi - vol.1
  • 1975: Mario Trevi - vol.2
  • 1975: Mario Trevi - Vol.3
  • 1975: Mario Trevi
  • 1975: Si minulle sonno Napule
  • 1975: Papà
  • 1975: "Nu telegramma
  • 1975: Mario Trevi
  • 1976: Mario Trevi recita le haastaa sceneggiate nel ruolo di 1 ° attore
  • 1976: "O presepio
  • 1977: "paggella
  • 1978: "Befana
  • 1978: Mario Trevi - 12 ° tilavuus
  • 1979: La sceneggiata napoletana
  • 1979: "E candeline
  • 1981: Mario Trevi - 14 ° tilavuus
  • 1982: Mario Trevi - 15 ° tilavuus
  • 1983: Mario Trevi - 18 ° tilavuus
  • 1984: Mario Trevi - 19 ° tilavuus
  • 1985: "Nfizzo" nfizzo
  • 1986: Nun e 'nu Tradimento
  • 1986: Ancora io
  • 1989: I miei Successi di Ieri ... cantati oggi
  • 1991: Tu si importante
  • 1992: Cento canzoni da ricordare - vol.1
  • 1992: Cento canzoni da ricordare - vol.2
  • 1992: Cento canzoni da ricordare - Vol.3
  • 1992: Cento canzoni da ricordare - vol.4
  • 1994: Cento canzoni da ricordare - Vol.5
  • 1994: Cento canzoni da ricordare - Vol.6
  • 1994: Carezze d'Autore
  • 1995: ... Pecché te voglio bene
  • 1995: ... Niente - Trevi canta Daniele
  • 1996: Nustalgia
  • 2008: Il Capitano e il Marinaio
  • 2011: Napoli Turbo Folk

Filmografia

  • 1980 - La pagella

Teatteri

  • Cunfiette "e Sposa
  • Sulitario
  • O carabiniere
  • "Mano nera
  • O cammurrista
  • Cella 17
  • O mariuolo
  • O fuggiasco
  • "O RRE d'è magliare
  • "Nu telegramma
  • O presepio
  • O professore
  • "Paggella
  • "Befana
  • O metronotte
  • O Diario
  • Papà
  • Astrignete '' mme
  • O tesoro
  • O carabiniere
  0   0
Edellinen artikkeli Günseli Basar
Seuraava artikkeli Gabriel Gonzaga

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha