Linda Larkin

Linda Larkin on amerikkalainen elokuva ja näyttelijä. Hän on parhaiten tunnettu tarjoavat puheäänen prinsessa Jasmine elokuva Aladdin ja eri Aladdin jatko ja spin-off, sekä Kingdom Hearts videopeli sarjassa. Jotta hänen ääni Prinsessa Jasmine hän joutui alentamaan äänensä takia Disney sanoi hänen äänensä oli liian korkea Jasmine ääni. Hänen työstään Disney, Larkin oli kunnia kuin Disney legenda 19. elokuuta 2011.

Filmografia

  • 1990 - zapped Again! - Joanne
  • 1991 - Murder tuli totta - Tarjoilija
  • 1991 - Doogie Howser, M. D. - Kelly
  • 1992 - Aladdin - Prinsessa Jasmine
  • 1993 - Almost There - Kim
  • 1993 - Wings - Lisa
  • 1994 - Aladdin: Return of Jafar - Prinsessa Jasmine
  • 1994-1996 - Aladdin - Prinsessa Jasmine
  • 1995 - Aladdin on Ice - Prinsessa Jasmine
  • 1995 - New York Uutiset - Muita ääni
  • 1996 - Aladdin ja varkaiden kuningas - Prinsessa Jasmine
  • 1996 - Meidän Poika, Matchmaker - Melanie Miller
  • 1996 - Basquiat - Fan
  • 1997 - Childhood 's End - Caroline Ballard
  • 1997 - My Girlfriend poikaystävä
  • 1998 - Aladdinin Math Quest - Prinsessa Jasmine
  • 1998 - Aladdinin Arabian Adventures: Fearless Friends - Prinsessa Jasmine
  • 1998 - Aladdinin Arabian Adventures: Magic-Maker - Prinsessa Jasmine
  • 1998 - Aladdinin Arabian Adventures: Creatures of Invention - Prinsessa Jasmine
  • 1998 - Aladdinin Arabian Adventures: joukkue peli - Prinsessa Jasmine
  • 1998 - Trinity - Alycia
  • 1999 - My Girlfriend poikaystävä - Cory Lindross
  • 1999 - Nettitreffit - Muita ääni
  • 1999 - Hercules ja Arabian Night - Prinsessa Jasmine
  • 1999 - Kaksi Ninas - Carrie Boxer
  • 1999 - Loppuhuuhtelu - Trudy Tackle
  • 1999 - Runaway Bride - Gillin tyttöystävä
  • 2000 - Next Best Thing - Kelly
  • 2000 - Pelko Fiction - Liz
  • 2000 - Custody - Polly
  • 2001 - Aladdin in Nasira kosto - Prinsessa Jasmine
  • 2002 - Darkened Skye - Skye of Lynlorra
  • 2002 - Kingdom Hearts - Prinsessa Jasmine
  • 2002-2003 - House of Mouse - Prinsessa Jasmine
  • 2004 - Knots - Annette
  • 2005 - Disney Princess Party: Volume Two - Prinsessa Jasmine
  • 2006 - Kingdom Hearts II - Prinsessa Jasmine
  • 2007 - Joshua - Ms Danforth
  • 2007 - Law & amp; Järjestys: Criminal Intent - Miriam Lemle
  • 2007 - You Belong to Me - Clara
  • 2007 - Disney Princess Enchanted Tales: Follow Your Dreams - Prinsessa Jasmine
  • 2011 - Kinect Disneyland Adventures - Prinsessa Jasmine
  • 2013 - Sofia First - Prinsessa Jasmine
  • 2014 - Disney Infinity - Prinsessa Jasmine
  0   0
Edellinen artikkeli George, Duke Saksin
Seuraava artikkeli Lucius Papirius Cursor

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha