Killdeer

Killdeer on keskikokoinen plover.

Aikuisilla on ruskea takaisin ja siivet, valkoinen vatsa, ja valkoinen rinta kaksi mustaa bändejä. Paisti on Tawny oranssi. Kasvot ja korkki ovat ruskea valkoinen otsa. Eyering on oranssi-punainen. Poikaset ovat kuvioitu lähes identtisen aikuiset, ja ovat precocial voivat liikkua heti kuoriutumisen jälkeen. Killdeer käyttää usein "rikki siipi teko" kääntää saalistajat pesästä. Se on nimetty onomatopoeically jälkeen kehotuksensa.

Kuvaus

Aikuinen Killdeer alue pituus 23-27 cm siipien kärkiväli keskimäärin 17.5 cm. Suurin Tylli, Killdeer painavat 88 g keskimäärin.

Killdeer on ominaisuus suuri, pyöreä pää, pitkä häntä, pitkä lihanvärinen jalat, ja pitkä siivet. Lakiesitys on lyhyt, tumma, ja paksu. Höyhenpuku on ruskehtavan rusketus selkä alueille ja valkoinen vatsa vatsa ja rinta; kaula on myös ympäröi valkoinen kaulus. Kaksi suurta, tummia raitoja surround ylempi rinta ylimääräinen bändi sijaitsee pään, ulottuen sekä otsa ja alueen yllä laskun ja jatkuvan noin takaraivoon. Häntä on ruskea musta loppua edeltävään bändi, valkoinen terminaali bändi, ja valkoinen ulompi pyrstöä. Muita määritellään höyhenpeite merkkejä ovat värikkäitä oranssinpunainen rump joka näkyy lennon aikana ja näyttää, valkoinen siipi raidat näkyvissä lennon aikana. Ulkonäkö ei vaihtele Miesten ja naisten välillä, vaikka siitosnaaraat voi olla ylimääräisiä ruskea höyhenpeite päähän. Nuorten muistuttaa aikuisten lukuun ottamatta harrastaja hapsut höyhenet ja läsnäolo vain yksi kaulan bändi

Elinympäristö

Aikana pesimäaikana Killdeer käyttää avoimia kuiva ylänkö, avoimet alueet, joissa kasvillisuus on lyhyt tai poissa, maatalouden alalla, ja niittyjä. Lisäksi Hayman et al. dokumentoida Killdeer avoimen kosteikkoa ja savannien, valitsemalla kuiva paljas maa ja kuivan maan kasvillisuuden sisällä kosteikkoalueita. Pesivien elinympäristö on luonnehdittu ottaa tarpeeksi pesä materiaaleja muodostamaan kaapia mutta muuten vähän tai ei lainkaan kasvillisuutta; Killdeer on myös kirjattava käyttäen soraa kattojen pesiviä elinympäristö.

Aikana ei-pesimäaikana Killdeer käyttää rannikon kosteikkojen ja rannoilta sekä rannikon kentät. Ogden et ai. viittaavat siihen, että rannikon avoin-maa maatalousmaata täydentää vuorovesialueiden elinympäristö usein käyttävät Killdeer aikana ei pesimäaikana. Koska lannoitus sekä ehkäisyyn elinympäristöjen pirstoutumisen etuuksien Killdeer sekä lukuisia muita muuttavien kahlaajia, säilyttäen mosaiikki elinympäristön rannikkoalueilla viljelysmaata alueilla on optimaalinen ylläpitämiseksi Killdeer väestön.

Pesintä

Valikoima Killdeer leviää läntisellä pallonpuoliskolla. Kesällä, Killdeer elää niin kaukana pohjoisessa kuin Kanadan provinssit British Columbia, Alberta, Yukon ja Quebecin, sekä eteläosissa Yhdysvaltain Alaskan osavaltiosta. Killdeer järjestää ympäri vuoden läsnäoloa koko eteläosan Yhdysvalloissa ja Perun osista. Killdeer talvet koko Keski-Amerikassa. Vaikka Killdeer pidetään kahlaajia, he asuvat usein kaukana vedestä. He elävät niittyjen luontotyyppejä, kuten peltoja, niittyjä ja laitumia. Pesä itsessään on vain matala masennus tai kulho maahan, fringed kiviä ja ruohonkorret. Pesä on hyvin naamioitu, kuten täplät munat naamioida niitä kiviä, ja yksinkertainen rakenne pesä muistuttaa sen ympäristössä. Kuten monet muutkin kahlaajat, Killdeer poikaset ovat precocial lintuja ja näkevät ja rehun pian kuoriutumisen jälkeen.

Käyttäytyminen

Ne ovat vaeltavia pohjoisten alueiden ja talvella niin pitkälle etelään kuin Pohjois-Etelä-Amerikassa. Ne ovat harvinaisia ​​irtolaisuutensa Länsi-Eurooppaan, yleensä vuoden lopulla.

Nämä linnut etsimään ruokaa aloilla, Muta, ja rannat, yleensä näky. Ne ovat pääsääntöisesti syövät hyönteisiä. Taajamissa ne heinään suuria parkkipaikoilla. Jos näiden erien on hyvin valaistu, he voivat heinään yöllä.

Heidän nimensä on peräisin niiden usein kuullut puhelun. Nämä linnut usein käyttää häiriötekijä näyttö häiritse saalistajat niiden pesiä. Tämä edellyttää lintu kävely pois sen pesimäalue pidättäisi siipi asennossa, joka simuloi vahinkoa ja sitten räpyttely ympäri maahan säteilevät hätäkutsun. Saalistajat sitten luulevat helppo saalis ja ovat houkutelleet näennäisen loukkaantunut lintu ja pois pesästä. Jos vanhempi näkee, että mahdollinen saalistaja ei seuraa niitä, ne siirtyvät lähemmäs ja saada kovempaa kunnes he saavat huomiota saalistaja. Tämä toistetaan, kunnes peto on kaukana pesästä, ja Killdeer yhtäkkiä "paranee" ja lentää pois.

Niiden kyky hyödyntää erilaisia ​​maatalous- ja taajaan elinympäristö on auttanut pitämään heidät yhteinen ja laaja niiden alueella.

  0   0
Edellinen artikkeli Marilou Diaz-Abaya
Seuraava artikkeli Kappaletyö paina

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha