Jeffrey Osborne

Jeffrey Linton Osborne on amerikkalainen funk R & B muusikko, laulaja-lauluntekijä, sanoittaja ja laulaja yhtyeen, LTD.

Varhainen elämä ja ura

Osborne syntyi Providence, Rhode Island. Hän on nuorin 12 lasta ja on osa musiikillinen perhe. Hänellä on viisi veljeä ja kuusi sisaret, joista osa jatkoi maailmanlaajuista musiikin uran. Osborne isä, Clarence "jalat" Osborne, oli suosittu trumpetisti, joka pelataan Lionel Hampton, Count Basie ja Duke Ellington ja kuoli kun Osborne oli kolmetoista. Osborne aloitti musiikillisen uransa vuonna 1970 bändissä nimeltä Love Men Oy, josta tuli myöhemmin tunnettu LTD Bändi äänitti hitti singlet kuten "Back in Love Again", "Keskity You", "Rakkaus Ballad" ja "Holding On". Aluksi Osborne oli rumpali, jakaa lyijy laulu tullien veljensä Billy, mutta 1978 hänestä tuli konsernin ensisijaisesta laulaja. Hän ja Billy sekä vasen L.T.D. alkuvuodesta 1980 aloittaa soolouriinsa. Hänen soolo menestys on viisi kultaa ja platinaa albumeita.

Soolouransa

Vuonna 1982, Osborne julkaisi samannimisellä debyyttialbumi, joka sisälsi kaksi hittisinglet, "On Wings of Love" ja "En todellakaan Need No Light", korkeimmillaan # 29 & amp; # 39 Pop Chart vastaavasti. Tämä seurasi ensi vuonna Stay With Me Tonight, hänen ensimmäinen kulta albumi, joka poiki kaksi lisää osumia, "Älä saat niin Mad" ja nimikappale. "Jää Me Tonight" ja "On Wings of Love" saavutti Britannian singlelista.

Vuonna 1985 hän kirjoitti sanoitukset Whitney Houston osuma "kaikki kerralla". Hän esiintyi Yhdysvalloissa Afrikan varainhankinnan single "We Are the World" vuonna 1985. Hän myöhemmin näkyvät Celebrity Duets vuonna 2006, suorittaa "On Wings Of Love" Alfonso Ribeiro. Osborne lainannut laulu on tunnari saippuaoopperaa, Loving, 1992-1995 sekä ensimmäisen kauden tunnari varten Kirstie Alley komedia Veronican salaisuudet

Osborne oli kaksi kultaa albumia, Do not Stop ja emotionaalinen, joista jälkimmäinen oli hänen korkein kartoitus soolo pop hitti, "sinun pitäisi Be Mine", joka oli korkeimmillaan # 13 vuonna 1986.

Seuraavana vuonna, Osborne oli korkein-kartoitus hitti uransa duetting kanssa Dionne Warwick "Love Power", joka saavutti # 12 Billboard Hot 100 ja myös täydentää Aikuis- singlelista. Tämä oli käännekohta hänen pop menestystä, koska hänen albumit ja singlet alkoi kartoittaa alhaisempia pop kaavioita. Osborne 1988 single "Hän on vasemmalla" olisi hänen lopullinen Hot 100 merkintä, sekä hänen ainoa # 1 R & B osuma.

Jälkeen pisteytys kaksi merkittävää R & B osuu 1990-luvun alussa, "vain ihminen" ja "Jos Veljeni on pulassa", Osborne olisi poissa kaavioita jäljellä vuosikymmenen.

Uudella vuosituhannella, hän palasi sarjan albumeja, että vaikka kaukana menestyksestä hän nautti vuonna 1980, palasi häntä Adult R & B radio-, teki vaatimaton kaavio singlet kuten "muualle elämäämme" ja hänen kannessa Barbara Mason klassikko "Kyllä, olen valmis".

Vuonna 2008, Osborne lauloi kansallislaulu ennen Game 4 NBA Staples Center Los Angeles, saavutus joka hän toisti vuonna 2009, ennen Game 1 2009 NBA, ja myös jälleen vuonna 2010 ennen Game 1 NBA, kaikki Staples Centerissä Los Angeles. Hän esiintyi myös kansallislaulu ennen Game 3 vuoden 1988 World Series, feat hän toisti Kaksi vuotta myöhemmin Game 3 1990 World Series, sekä Oakland Alameda County Coliseum Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän myös säännöllisesti lauloi kansallislaulu ennen Hartford Whalers pelejä.

1. maaliskuuta 2010 Osborne ilmestyi kandidaatin: On Wings of Love kauden finaali, "jälkeen lopullinen Rose", laulaa hänen osuma "On Wings of Love", kun taas AMK Jake Pavelka otti tanssilattialle hänen hiljattain ilmoittanut sulhanen, Wien Girardi.

Diskografia

Albumit

  • 1982: Jeffrey Osborne - Yhdysvaltain Pop # 49, USA R & B # 3
  • 1983: Stay With Me Tonight - Yhdysvaltain Pop # 25, USA R & B # 3, UK # 56
  • 1984: Do not Stop - Yhdysvaltain Pop # 39, USA R & B # 7, UK # 59
  • 1986: Emotional - Yhdysvaltain Pop # 27, USA R & B # 5
  • 1988: One Love: One Dream - Yhdysvaltain Pop # 86, USA R & B # 12
  • 1990: vain ihminen - Yhdysvaltain Pop # 95, USA R & B # 9
  • 1997: jotain lämmintä jouluksi - Yhdysvaltain R & B # 86
  • 1999: Ultimate Collection
  • 2000: se on varmaa - Yhdysvaltain Pop # 191, US R & B # 50
  • 2003: music is life - Yhdysvaltain R & B # 50
  • 2005: From Soul - Yhdysvaltain R & B # 72
  • 2013: Time To Love

Kaksinpeli

Filmografia

  • Nuori Messias - Messiaan XXI

Media

  • Hän lauloi Vonda Shepard baarissa lopussa episodi neljä kauden neljä televisio Ally McBeal.
  • Pam lauloi ensimmäisen baareissa "On Wings of Love" albumilta Jeffrey Osborne Dwight n tallentimen säestys aikana linnun hautajaisissa Office kolmannen kauden jaksossa "Greif Neuvonta."
  • Pätkä "On Wings of Love" on usein pelataan E! osoittavat Soup toistuisi vitsi aina Joel McHale mainitsee nykyisen kandidaatin kausi. On 5 maaliskuu hän oli ehdolla yksi Keitto palkinnot ja hävisi Heidi Montag. Vaikka tappio, hän lauloi parodia tämän laulun.
  • Näyttelee J.O. on Robert Townsend komediasarja, Parent 'Hood
  • Pelasi 1988 TV-elokuva, Ladykillers ja oli malliesimerkki laulu
  • Asiakkaiden näytteli kausi 1 jakson 17 TV-sarja: Cosby. Hän lauloi "Woo Woo laulu"
  • Lauloi tunnari varten ABC Daytime Draama Loving, helmikuusta 1992 lukien vuoden 1995 marraskuuhun saakka.
  • Sang koskaan tavannut Nainen Steven Eugene Grove 's alias: "Euge Groove" musiikillinen cd albumi House of Groove.
  0   0
Edellinen artikkeli Krupa ja Rich
Seuraava artikkeli Westfield Hawthorn

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha