Jason ja DeMarco

Jason Warner ja Demarco DeCiccio kristitty musikaali duona tavoittamaan LGBT-yhteisön.

Tausta

Robert Jason Nicewarner, joka muutti nimensä "Jason Warner" ennen tulossa duo DeMarco, on 1997 valmistunut Lee yliopiston Tennessee, ja tulee helluntailainen uskosta tausta. Marco DeCiccio, joka tunnetaan nyt DeMarco, kasvoi roomalaiskatolinen, on kotoisin Kanadan ja 1999 valmistunut Yorkin yliopistossa.

Jason ja DeMarco tapasivat vuonna 2001 Hollywoodissa, Kaliforniassa. Ennen käynnistämistä niiden duo teko, Demarco oli johtoasema kansainvälisessä touring yritys musikaali "Kalifornian unelma Miesten" ja Jason oli kristitty artisti Kaukoliikenteen perinteinen Gospel ryhmiä, ja sitten sooloartistina farmari enimmäkseen Metropolitan Community Church, gay- hyväksymisestä kirkkoja. Duo julkaisi ensimmäisen albuminsa yhdessä, joulun henki, vuonna 2002 jälkeen 2003: n Songs for Henki. Vuonna 2004 ne ilmestyi kannessa The Advocate -lehden kanssa uuden albumin Spirit Pop. Vuoden 2005 alussa, he alkoivat työskennellä Letthead Productions, äänitysstudio ja tuotantoyhtiö perustuu Houstonissa. He julkaisivat neljännen albuminsa, loppuun asti ajan tuottama Alan Lett, ylimääräisiä tuotanto Joe Hogue, Eddie X ja Luigie Gonzalez. Seitsemän albumin kaksitoista kappaleet on kirjoittanut Jason ja DeMarco.

Jason ja DeMarco ensimmäinen single, "Yritetään päästä sinua," kiipesi Billboard Charts ja toisen singlensä, "Tämä on rakkaus", voitti "musiikkivideo 2006" MTV: n logo. Kokoillan dokumenttielokuva oikeus Olemme kaikki enkelit iltansa NewFest 2007, ja Outfest 2007. Niiden on fan club "Angel Club", joka perustuu Olemme All Angels dokumentti.

Vuonna 2007 Jason liittyi henkilökunta Unity kirkko kristinuskon Houstonissa, Texasissa johdolla Rev. Howard Caesar. Hän on nuori aikuinen ja nuoriso-ohjaaja sekä Contemporary ylistyksenjohtaja, esittävien kanssa DeMarco.

Pari avioitui vuonna Los Angeles vuonna 2008 ennen kulkua Proposition 8. pari suoritetaan huippukokouksessa United Methodist Church Columbus Ohio syyskuussa

Diskografia

  • 2002: The Spirit of Christmas
  • 2003: Songs for Spirit
  • 2004: Spirit Pop
  • 2006: loppuun Time
  • 2007: Halo
  • 2008: Turvallinen
  • 2011: Oneness of Praise
  • 2006: Yritetään päästä sinua: Remixes
  • 2006: Yritetään päästä sinua
  • 2006: tämä on rakkaus
  • 2008: Turvallinen
  • 2008: Se on okei
  • Vain Whisper
  • Mercy sanoi ei
  • Vuonna Waiting
  • Edelleen
  • Melodie
  • DeMarco
  • 2007: tämä on rakkaus
  • 2008: Turvallinen
  • 2009: Olemme kaikki Angels
  0   0
Edellinen artikkeli Meshadi Azizbekov
Seuraava artikkeli Lai Choi San

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha