Herbert Munkhammar

Herbert "Afasi" Munkhammar tunnetaan myös Afasi on ruotsalainen hip hop-artisti, räppäri ja laulaja ja osa eri kokoonpanoissa, kuten Afasi & amp; Filthy, Maskinen ja osa duo Ansiktet. Afasi oli myös esillä vieraana laulaja Grandmaster Flash albumin silta laulu "Me puhumme Hip Hop"

Vuonna Afasi & amp; Likainen

Herbert Munkhammar, syntynyt Uppsalassa muutti Malmö ja lopulta Tukholma. Herbert Munkhammar ja hänen luokkatoveri Magnus Lidehäll alkoi esiintyä heidän koulussaan Uppsalassa. Vuonna 2002 he perustivat Afasi & amp; Filthy jossa Munkhammar oli laulaja tunnetaan Afasi ja Lidehäll tunnetaan Filthy. Duo kiinnitti indie-levy / website Streetzone jossa he julkaisivat EP 1990 Nånting. Nimikkokappale, joka sisälsi yhteistyö kohteesta Snook julkaistiin radiossa Kevät / Kesä 2003 kartoitettiin Ruotsissa. Tämän perusteella radio menestys, duo allekirjoitti sopimuksen BMG vapauttaen single "Bomfalleralla". Mutta kun erimielisyyksiä, he rikkoivat sopimuksen BMG keväällä 2005 mieluummin työskennellä itsenäisesti. Yhtyeen ensimmäinen single heidän oma merkki oli "Le Parkour" jälkeen EP Jag Kunde inte Bry mig mindre. Albumit Skruvat & amp; choppat av Afasi vuonna 2006 ja Hotell Stressi vapautettiin, jälkimmäinen 2 erillisinä osina vuosina 2006 ja 2007. Flacken on bändin kriitikoiden ylistämä lopullinen albumi alla duon nimi. Se toi Grammy duo kuin "Best Dance / Hiphop / Soul" tammikuussa 2009.

Vuonna Maskinen

Herbert Munkhammar päätti liittyä Maskinen rinnalla Frej Larsson, entinen jäsen bändin Slagsmålsklubben ja Oskar Linnros, jäsen bändin Snook. Bändi oli onnistunut debyytti ja vain albumin Boys II Men ja useita sinkkuja. Oskar Linnros jätti yhtyeen julkaisun jälkeen single "Segertåget" bändin. Maskinen genren musiikkia on vaihtoehto Electronic / hiphop vaikutteita Baile Funk.

Vuonna Ansiktet

Vuonna 2010 Herbert Munkhammar tuli ohella Erik Nordström ja entisen duo Lilla Sällskapet, uudeksi laulu duo Ansiktet. Ne ovat hyvin tunnettuja 2011 single "X" ja kartoittaa single "Äckligt" vuonna 2012.

Diskografia

Albumit, EP

  • 2002: Nuuska, Porr och Brännvin
  • 2003: 1990 Nånting EP
  • 2005: Jag Kunde inte Bry mig mindre EP
  • 2006: Hotell Stressi
  • 2006: Skruvat & amp; choppat av Afasi
  • 2006: Hotell Stressi vol. 2
  • 2008: Fläcken
  • 2009: Boys II Men
  • 2012: Framgång & amp; Efterfrågan
  • 2013: "#DENNYARNBMANNEN"

Kaksinpeli

  • 2003: "1990 nånting" feat. Snook
  • 2004: "Bomfalleralla"
  • 2005: "Le Parkour"
  • 2006: "Hej hej"
  • 2006: "Eller hur !?"
  • 2007: "Perjantai hela Manan"
  • 2008: "Glider"
  • 2008: "Jobb"
  • 2008: "Sverigetrotters"
  • 2007: "Alla som inte Dansar"
  • 2008: "Segertåget"
  • 2009: "Pengar"
  • 2009: "Dansa med vapen"
  • 2011: "hävitä Darkness"
  • 2011: "Krossa alla Fönster"
  • 2011: "X"
  • 2012: "Äckligt"
  • 2012: "Sillä stor"
  • 2013: "Låtsas som inget hant"

Esiintymiset

  • 2009: "Puhumme Hip Hop", raidan Grandmaster Flash albumin Bridge
  0   0
Edellinen artikkeli Jean-Charles Persil
Seuraava artikkeli Jamie DANBROOK

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha