Forest owlet

Metsä owlet on pöllö, joka on yleinen metsissä Keski-Intiassa. Tämä lintu on partaalla extinction.This lajien kuuluu tyypillinen pöllöt perhe, Strigidae. Kun se oli kuvattu vuonna 1873 ja se ei ole nähnyt jälkeen 1884 ja katsoi sukupuuttoon kunnes se oli uudestaan ​​113 vuotta myöhemmin vuonna 1997 Pamela Rasmussen. Etsii lajien tarkoitus paikkakunnilla annettu etiketit yksilöiden missä se oli kerätty epäonnistunut kunnes selvisi, että nämä yksilöt oli varastettu British Museum Richard Meinertzhagen ja uudestaan ​​uusilla etikettien, joissa vääriä sijaintitietoja. Se tunnetaan pieni määrä paikkakunnilla ja väestö ovat hyvin alhaiset sisällä hajanainen ja kutistuu metsissä Keski-Intiassa, jättäen laji äärimmäisen uhanalainen.

Kuvaus

Metsä owlet on pieni ja tanakka. Se on tyypillinen owlet kanssa melko saatatoinna kruunu ja raskaasti porrastettuja siivet ja pyrstö. Niillä on suhteellisen suuri kallo ja nokka. Toisin täplikäs owlet, metsä owlet on vähemmän ja himmeämpi läiskät kruunu ja takaisin. Upperparts ovat tumman harmaa-ruskea. Ylempi rinta on lähes kiinteä ruskea ja sivut on estetty valkoinen keskeinen kiilan alemmassa rinta, joka on joskus merkitsemätön, erityisesti miehillä. Esivaaleissa ovat tummempia ja erillisiä. Siivet ja pyrstö ovat porrastettuja valkoiset jättöreunat. Tumma rannekanavaoireyhtymä korjaustiedoston Alussiipi näkyvä lennon. Kasvojen levy on kalpea ja silmät ovat keltaisia.

Lajit epiteetti juhlistaa FR Blewitt, keräilijä ensimmäisen näytteen, joka saatiin joulukuu 1872 alkaen Busnah-Phooljan lähellä Basna annetun Phuljar valtatie Itä Madhya Pradesh. Näyte lähetettiin Allan Octavian Hume joka kuvaili sitä vuonna 1873.

Jakelu ja elinympäristö

Kunnes sen uudelleen keksimisestä vuonna 1997, tämä pöllö oli tunnettu vain seitsemän kerätyt näytteet yhdeksästoista luvulla, Pohjois Maharashtran, ja Kaakkois-Madhya Pradesh / Länsi Orissa. Marraskuussa 1997 ryhmä amerikkalainen lintutieteilijöiden, kuten Pamela C. Rasmussen, löysi lajin juurella Satpura Range, koilliseen Bombay. Vuonna 2000 tutkimuksessa 14 metsäalueiden koko sen entinen alue sijaitsee 25 lintua neljässä paikassa Pohjois Maharashtran ja Lounais-Madhya Pradesh, mukaan lukien kolme paria Taloda Forest Range ja seitsemän paria Toranmal Forest Range. Ei linnut löytyivät lyhyt katsaus sen entisen Itä valikoima Orissan jotka voivat johtua elinympäristöjen tuhoutumisen seurauksena. Laji oli myös raportoitu Chatwa ja Padwa metsien lähellä Andhra Pradesh mukaan KSR Krishna Raju. Toinen tutkimus vuonna valtioiden Orissan, Chhattisgarh, Madhya Pradesh, Maharashtran ja Gujaratin löytyy lintu muutamassa paikassa Melghat Tiger Reserve Maharashtra.

Metsä owlet on havaintoja Talda Forest Range, Toranmal Forest Range, Melghat Tiger Reserve, ja Khaknaar Forest Range, kaikki Keski-Intiassa oli tiheä avata lehtimetsä. Nämä metsäalueet oli Tectona grandis, Lagerstroemia parvifolia, Boswellia serrata ja Lannea grandis. Pesä onteloita löytyivät puita korkeus 5-8 metriä puita kuten Soymida febrifuga. Useimmilla aloilla puut olivat liian nuoria ja puuttuu kolot sopii pesiä. Tutkimus kertoo, että ihmisen häiriintynyt metsiä enemmän aholla sisällä metsät edullisia foraging taas toisessa tutkimuksessa todettiin, että ne hyödyntää alueita auki katos ja tiheä aluskasvillisuus.

Käyttäytyminen

Nämä pöllöt tyypillisesti metsästää ahventa missä he istuvat edelleen ja odottaa saalista. Kun kyydissä he pyyhkäiset niiden hännät puolelta toiselle nopeasti ja lisää innoissaan kun saalis on jahtaa. Havaittiin yhdessä tutkimuksessa, että lähes 60% saalista oli liskoja, 15% jyrsijät, 2% lintuja ja loput selkärangattomat ja sammakoita. Kun pesintä mies metsästää ja syötetään naaras pesä ja nuorten syötettiin mukaan naispuolinen. Nuoret sulittaa jälkeen 30-32 päivää.

Huippu kosiskelu kausi on tammikuu-helmikuu jonka aikana ne ovat hyvin vastaamaan soittaa toiston seoksella laulu ja alueellisen puhelut.

Ne näyttävät olevan voimakkaasti vuorokausivaihtelun tosin ei kovin aktiivinen jälkeen klo 10, usein metsästys päiväsaikaan. On kylmä talvi aamuisin ne paistatella yläosien korkeita puita.

Filial kannibalismia mukaan miehillä on havaittu.

Ääntely

He tekevät useita eri puheluita. Näitä ovat hurina puhelun lyhytkestoisia. Laulu puhelut ovat lyhyitä ja täyteläinen toisin kuin useimmat pöllöt. Ne ovat yleensä disyllabic, "oh-owow" mutta ääni tyly ja nuotin nousee ja laskeutuu nopeasti. Alueellinen puhelut on transkriboitu "kwaak ... KK, kwaa..kk". Yhteyshenkilö kutsu "Kee yah, Kee ... yah" annetaan, kun mies tuo ruokaa naaras pesä. Herätyksen on "chirrur ... chirrur, chirr ... chirr" taas kerjäämässä "Kee ... K, Kee ... k" puhelut tehdään, kun nuori tai naaraat etsivät ruokaa.

Tila

Metsä owlet edelleen äärimmäisen uhanalainen, ja nykyinen asukasluku on arvioitu alle 250. Uskotaan, että tämä pöllö on aina ollut harvinaista. Kuvan alkuperäinen näytteet kerättiin viidakossa, ja viime havaintoja avoimempia metsässä voi edustaa optimaalinen elinympäristö. Metsä tasangoilla valikoimassa on täysin selvitetty, ja on paineita jäljellä metsävaroista.

Tuoreen tutkimuksen ei-suojelualueiden Maharashtran ja Madhya Pradeshin vahvisti läsnä kahdessa paikassa. Metsä owlet on harvinainen lintu löytyy india.In Maharashtran pari havaittiin Toranmal Reserve Metsä ja Madhya Pradeshin kuusi henkilöä havaittiin Khaknar.

  0   0
Seuraava artikkeli Horden

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha