Desert punainen lepakko

Aavikko punainen lepakko, joka tunnetaan myös nimellä Western Red lepakko, on yksi monista lepakot. Tämä erityisesti yksi on Vespertilionidae perhe, joka on suurin lepakko perhe. Tämä laji ja sen suhteellinen Lasiurus borealis ovat joskus vain kutsutaan punainen lepakoita.

Elinympäristö

Aavikko punainen lepakko on havaittu ympäri Pohjois-Amerikkaa, aina Etelä-Kanada, kautta Länsi Yhdysvalloissa, alas Keski-Amerikan ja Pohjois-Etelä-Amerikassa. Nämä lepakot ovat vaeltavia, samanlainen lintuja. Ne vaeltavat eteläosiin Amerikassa kun se tulee kylmä, ja pää pohjoiseen, kun sää alkaa lämmetä pohjoisosissa.

Yhteinen nimi kertoo, että autiomaa punainen lepakko asuu autiomaassa, mutta se ei ole. Toisin kuin monet lepakot, joka orsi luolissa, aavikon punainen lepakot todennäköisesti löytyy metsässä roosting alle lehtiä. He tekevät näin, koska he joko yrittävät syödä tai piilottaa pedoilta. Lepakot roikkua ylösalaisin puun oksa yhdestä jalka koska he yrittävät sulautumaan ympäristöönsä, kuten kuolleet lehdet.

Ruokavalio ja metsästys

Aavikko punainen lepakko syö erilaisia ​​hyönteisiä. He syövät koit, kärpäsiä, totta vikoja, kovakuoriaisia, ja cicadas. Aavikko punainen lepakko on yöeläin. He eivät käytä silmänsä metsästää; he käyttävät ääntään tehdä kaikuja ja kaiut auttaa heitä tekemään kuvia mieltään, mikä on noin. Tätä kutsutaan echolocation. Samalla kun ne ovat metsästys, niiden on oltava tietoisia heidän vihollisensa, kuten pöllöt, Blue Jays, ja opossumi.

Kopiointi

Toisin kuin useimmat mailat, mikä vastaa vain yhden poikasen kaudessa, autiomaa punainen lepakko voi synnyttää peräti neljä pentua kerralla. Myös toisin kuin useimmat mailat, autiomaa punainen lepakot on neljä nännit kahden sijasta, jotta he voivat sairaanhoitaja, että monet pennut. Lepakot mate elo-syyskuun aikana. Pennut ovat syntyneet noin 90 päivää parittelun jälkeen. Ennen lepakot pystyvät lentämään, äiti kuljettaa jopa neljä pentua kerralla. Se kestää jopa kuusi viikkoa lepakot lentää itse ja toinen kolme vuotta kypsyä.

Mielenkiintoisia seikkoja

Uros ja naaras punainen lepakot on eri vaeltavat rutiineja. Nainen lepakot ovat yleensä löytyy lämpimämmässä ilmastossa aikana kesäkuussa. Urokset löytyy useimmiten Appalakkien Highlands. Koska ero siirtymiseen malleja, se vaikeuttaa niiden kasvattaa, koska ne ovat jatkuvasti eri osassa maailmaa.

  0   0
Edellinen artikkeli Ford Puma
Seuraava artikkeli Kevin Chong

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha